گام اول سلامت؛همین که یاد بگیریم خودمان از خودمان مراقبت کنیم

به وبسایت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دهاقان خوش آمدید.

ماموریت اعزام ۱۱۵ شهرستان دهاقان به منطقه زلزله زدگان سرپل ذهاب کرمانشاه

ماموریت‌ اعزام زلزله زدگان سرپل ذهاب کرمانشاه توسط همکاران اعزامی از اورژانس ۱۱۵ شهرستان دهاقان آقایان فرخ زاده و جمالی در شب چهارم زلزله کرمانشاه.

کارگاه هیپوتیروییدی و فنیل کتونوری ویژه بهورزان

برگزاری کارگاه هیپوتیروییدی و فنیل کتونوری جهت بهورزان در مورخ ۹۶/۸/۲۲ در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت دهاقان توسط واحد مبارزه با بیماریها

مهارت کنترل خشم ویژه دانش آموزان

آموزش مهارت کنترل خشم برای دانش آموزان ششم دبستان ابتدایی حکیم جهانگیر خان در روز دوشنبه ۹۶/۸/۲۱ توسط کارشناس بهداشت روان.

برپایی ایستگاه اطلاع رسانی دیابت

برپایی ایستگاه اطلاع رسانی و توزیع پمفلت دیابت در محل اقامه نماز جمعه در قسمت ورودی خانم ها توسط واحد مبارزه با بیماریها شهرستان دهاقان در مورخ ۹۶/۸/۱۹

پیام تسلیت

همکار محترم..سرکار خانم شاهمندی

نحوه محاسبه شاخص های پانل تغذیه

لازم به ذکر است در قسمت مخرج در محاسبه شاخص درصد افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی(۶۰سال وبالاتر) باید غربالگری تغذیه در سالمندان (غیر پزشک) در کادر مراقبت انتخاب شود که این قسمت در فایل اشتباه شده است.
لطفا با دقت شاخص ها را محاسبه نمایید .
جهت دریافت فایل آموزشی به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

جلسه آموزشی تغذیه ویژه دانش آموزان

در تاریخ ۹۶/۸/۷ به مناسبت روز جهانی غذا جلسه آموزشی تغذیه با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری،کنترل و درمان چاقی برای کارکنان و همچنین آموزش اصول تغذیه صحیح و اهمیت صبحانه و میان وعده سالم برای دانش آموزان مدرسه ابتدایی ایمان برگزار شد و درپایان ید سنجی نمک دانش آموزان انجام گرفت.

جشنواره غذای سالم

برگزاری جشنواره غذای سالم سنتی به مناسبت روز جهانی غذا در دبستان دخترانه ایمان شهرستان دهاقان در تاریخ۹۶/۸/۷

همایش پیاده روی سالم

همايش پياده روي به مناسبت گرامي داشت هفته تربيت بدني و سلامت مردان ايراني ،با همکاري پايگاه بسيج قميشلو همراه با تغذيه سالم۵ ابان ماه ۱۳۹۶.

آموزش ضمن خدمت خدمتگزاران اداره آموزش و پرورش شهرستان

آموزش ضمن خدمت خدمتگزاران اداره آموزش و پرورش شهرستان دهاقان با همکاری شبکه بهداشت ودرمان شهرستان با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری، کنترل و درمان اضافه وزن و چاقی و اختلالات چربی خون به‌ مناسبت روز جهانی غذا توسط کارشناس واحد تغذیه خانم فداکار در روز چهارشنبه ۹۶/۸/۳ در محل اداره آموزش و پرورش.

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان دهاقان RSS