x

پدیده افزایش جمعیت سالمندان کشور که حاکی از توسعه و بهبود شرایط زندگی و افزایش امید به زندگی است ، نیازمند برنامه ریزی جهت داشتن جامعه ای با سالمندان سالم و فعال می باشد. توانمند سازی سالمندان یکی از مداخلات موثر  و مهم در بهبود وضعیت سلامت و کیفیت زندگی آنان است . در دنیا نیز تاسیس مراکز و دانشگاه های آموزشی ویژه سالمندان تحت عنوان دانشگاه سومین نسل سنی (U3A) از راهکارهای موفق برای توانمند سازی سالمندان بوده است.

اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در راستای مسئولیت خود در آموزش و توانمند سازی افراد بالای 60 سال، خانواده آنان و عموم جامعه، اقدام به راه اندازی دانشگاه مجازی سالمندان نموده است.

در این برنامه آموزشی، مباحث سالمندی با محورهای ذیل توسط اساتید مجرب وزارت بهداشت تدریس می شود:

1. مشکلات شایع سالمندی
  2. اصول تغذیه صحیح
  3. سلامت روان
  4.  فعالیت بدنی مناسب
  5.  سلامت ذهن

زمان : پنج شنبه هر هفته ساعت 18:30- 18

بستر آموزش : ادوبی کانکت به آدرس https://vc1.vums.ac.ir/salmand

دانشگاه مجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــازی سالمندان

اختلال خواب و بهداشت خواب در سالمندانی

اختلال خواب

در این فیلم 5 دقیقه ای دکتر بهنام شریعتی (متخصص روانپزشکی/ فلوشیپ روانپزشکی سالمندان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص اختلال خواب  و همچنین بهداشت خواب (ویژگی های محیط خواب و ....) در سالمندان را با زبانی ساده  ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه می کنیم.

اختلال حافظه در سالمندی

اختلال حافظه

در این فیلم5 دقیقه ای دکتر بهنام شریعتی (متخصص روانپزشکی/ فلوشیپ روانپزشکی سالمندان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص اختلال حافظه و راه های پیشگیری از آن در سالمندان را با زبانی ساده ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه می کنیم.

وز وز گوش در سالمندان

وز وز گوش

در این فیلم 4 دقیقه ای دکتر اکرم پور بخت (متخصص شنوایی شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص وز وز گوش در سالمندان را با زبانی ساده ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه میکنیم.

راه های تسکین وز وز گوش

در این فیلم 4 دقیقه ای دکتر فرنوش جاراللهی (متخصص شنوایی شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص راه های تسکین وز وز گوش در سالمندان را با زبانی ساده ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه میکنیم.

انواع سمعک و نحوه استفاده آن در سالمندان

سمعک

در این فیلم 4 دقیقه ای دکتر محسن احدی (متخصص شنوایی شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص انواع سمعک و استفاده از آن ها در سالمندان را با زبانی ساده ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه میکنیم.

پیر گوشی در سالمندان

پیر گوشی

در این فیلم 4 دقیقه و 30 ثانیه ای دکتر محسن احدی (متخصص شنوایی شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص پیرگوشی در سالمندان را با زبانی ساده ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه میکنیم.

دیدگاه ها در خصوص سمعک

سمعک

در این فیلم 3 دقیقه ای دکتر محسن احدی (متخصص شنوایی شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) توضیحات کاملی در خصوص دیدگاه ها نسبت به سمعک را با زبانی ساده ارائه می نمایند. دیدن این فیلم آموزشی  را به همه سالمندان عزیز و خانواده آنان توصیه میکنیم.

برای مشاهده این فیلم اینجا کلیک نمایید.